Pages

Jul 8, 2011

First Timeeeeee.........

Sesungguhnya...anak beranak adalah jakun skrg..sbbnya..BUAT PERTAMA KALINYA. dapat bersiaran dari rumah yakni Kajang nun jauh di hulu..miahahaha..setelah bertahun2 mintak permission Daddy nak beli laptop sendiri dan nak masukkan internet kat rumah..Tp alasan dia "tak puas2 ke online kat office??" huhuhu..bkn tak puas..tp ada limitation...kata office..takkan setiap masa nak mengadap FB, Blog, surfing je ye tak? Tp bagi dia..balik rumah dah tutup segala benda, focus apa yg ada kat rumah..Iyolahhh..

Tapi....makcik berjaya memujuk beliau yg terkenal dgn hati yg maha tekad itu...Dgn alasan..selepas ini akan bergelar suri rumah sepenuh masa..Tak kesian ke tgk bini sendiri tak tau dunia luar..tak campur dgn org...tak ter"update" dgn benda2 terkini..kekeke..so dgn izin..Akhirnya..dapat jugak laptop yg di idamkan..dan talian internet utk terus menerus memeriahkan arena komunikasi ini..miahahaha..ayat tak boleh blah...
Arsyad paling over..dia sgt suka layan youtube rupanya..kejap2 mintak lagu bruno mars - lazy. Sbb dia suka vid clip ada beruk tu. Siap hafal step ok..terhangguk2 smpi kul 10mlm tak ngantuk2..Pastu mintak lagu Hafiz Nano..Nano..Nano..Nano.hehehe..ntah mana dia belajar ntah..kat school la tu...layankan ajer..now dia dah surrender..dah tido..so mummy dia teruskan kejakunan inih..kekeke

Ok la next entry nnti tempek laptop apakah idaman kalbu dan broadband apakah jadi pilihan..best woo pilih broadband ni sbb connection dia kat sini amatlah lajuuuuu skalik..tak sangka duduk ceruk pun rasa mcm pakai LAN office jer..hehehe..
Till then....chow..
 

6 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

tingginya anak awak kena baling.. tgok header ne.. hehe.. sungguh takjup dapat amik gambar tue..

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

akhirnyaaaaaaaaaaaaaaa........

mama3A's said... [Reply to comment]

amik broadband apa zu?
best la leh bersiaran lagik dr rumah ... hehehe

ZuNas77 said... [Reply to comment]

HI Baby Mama Amana & Arief,

Nampak je tinggi lambung dlm gambar tu..padahal tak tinggi pun..teknik angle jer...mana larat nak lambung budak tu tinggi2..hehehe...

ZuNas77 said... [Reply to comment]

Kak Ila...

itu ler...Akhirnyaaaa....hahaha...nasib kena approved. kalau tak makan hati je laaaa..hahaha

ZuNas77 said... [Reply to comment]

Kak Selly,

Amik broadband YES!. dia boleh tgk area yg clear sebelum beli. Pastu dia prepaid so takde la rasa nak commit sgt..yg penting laju...hehehe