Pages

Aug 22, 2011

Hati Adalah Sukaaaaaa.....

Skrg adalah sangat happy....sbb akhirnya sudah dpt "toy" baru....yg di idam2kan selama ni....hehehe...lagi bertambah2 happy sbb boleh baca blogs, update blog di mana sahaja aku bersiaran...dulu agak leceh nak kena usung lappy ke hulu ke hilir. Skrg tidak lagi....hehehehe

Spt skrg,aku update dari atas katil dgn cuaca pagi yg nyaman,aircond yg kuat,mata yg kuyu tgu masa nak tido.daddy adalah baik...gi antar Arsyad school sorang2 sbb nak practise. Kang aku beranak dia kena antar sorang2 gak kan. Lgpun dia ckp aku nak jalan bwk diri sndiri pun nampak berat,apa lagi nak dukung budak 14kg tu.hehehehe...so bini dia dgn bahagianya surfing2 smbil tgu mata nak ngantuk.

Eh,nanti cite lagi la pasal "kegembiraan" terbaru aku nih....kekeke...mata dh ngantuk...time ni je dpt tido pun...3-4 jam pun jadilah. Korang2 yg on the way gi office,or baru sampai office,bertabahlah yer....miahahahahaha...

GOOD NIGHT YA'ALL......

6 comments:

watyz said... [Reply to comment]

waa.. apakah 'toy' baru itu? x sabar nk tau... :)

Pnut said... [Reply to comment]

adalah diri ini amat jeles dirimu mendapat gajet baru ittewww...

Bulan said... [Reply to comment]

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! jelessss!!

mama3A's said... [Reply to comment]

hehe.... tau tau...

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

bila mau up gambar toy baru....

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

pasni,status kt fb from mypad laaaa..hik3..cpt letak gambar amiena!!