Pages

Mar 28, 2011

Ustaz Abdullah Arsyad..

Cikgu Arsyad bgtau aku..skrg kwn2 dia panggil Ustaz Arsyad..sbb dia dah di wajibkan baca doa makan tiap kali diaorg nak makan. Tak kira la apa dia tgh buat masa tu. Sbb slalu if diaorg bfast pagi budak kecik ni terpisat2 baru bgn tido..walaupun tgh mamai still baca doa kuat2 gaya jiran sebelah pun nak bfast sama..hahaha..dgn ktorg mmg slalu suruh dia baca doa..walaupun ikut gaya dia and pelat dia, asalkan ada bunyik and aku paham..hahaha..

So meh layan vid..Finally leh amik vid dia baca betul2 tak main2...

video

4 comments:

qemaishak said... [Reply to comment]

Amin...sejuk hati dgr anak baca doa gini kak..moga Arsyad jadi anak yg soleh.

ZuNas77 said... [Reply to comment]

hehehe..Qema, kalau mummy or daddy makan tak baca doa..siap sound tuh..sabarr je la..kekeke

dieya said... [Reply to comment]

arsyad comel! sejuk perut mummy mengandung kan.. keluar2 dah jadi ustaz terus anak u zu!

ZuNas77 said... [Reply to comment]

Nadiah, ustaz la sgt...time baca doa jer..bila suruh belajar solat..byk je alasan dia...tp ok la kan baca doa gitu walaupun pelat-pelat tak jelas..hehehe