Pages

Nov 24, 2010

Walaupun dia bkn la kaki romantik...

If aku tanya "syg i tak"..dia jwb "Kalau tak syg..i tak kawin la dgn u.."
If aku tanya.."i cantik tak?'.. dia jwb.. "Entah..cermin kan ada..tgk la sendiri"
If aku tanya.." I dah kurus sikit tak? " dia jwb.."A ah..kurus part telinga"

Aku tak kisah dgn jawapan itu semua..sbb aku tau dia..aku tau sgt dia..

Sbb tadi dia call..suruh aku tgu bawah..aku dah tension sbb nak cepat naik atas dah lambat nak dkt kul 2.30pm tak balik2 lunch lagi..tp aku tgu gak dgn penuh sabar..isteri taat katakan..kekeke

Sekali dia sampai..dia kasi ni....

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

:: Bkn G11 mcm aku idamkan..tp lagi BEST dari G11::

Nak nangis boleh tak? hahahaha...Thank you daddy..i love u very strong!!..

p/s. kantoi daddy baca blog ni..hahaha

6 comments:

amiRAzlin said... [Reply to comment]

fuiyoooo...bestnyerr..menjadi gak la kiranya n3 wish list aritu yer..lin nk wat gak la wish list tp rsnya mau xcukup page nk tulis sbb byk sgt..huhu..apa lagi zu..buat lagi n3 wishlist version 2 plk...hakhak

ninie said... [Reply to comment]

bertuahnyer badan....

Bulan said... [Reply to comment]

ai dah pengsan, ni bangun balik baru taip.. kekeke... tahniah puan mulan.. kekeke.. aduhhh seronok betol

ZuNas77 said... [Reply to comment]

Lin,

sila..sila..kena bagi top 2 baru dia senang nak pilih..hehe

ninie,
alhamdulillah..keke

Bulan sayang,
awww..sweet sgt sanggup pengsan utk saya..hahahaha..ala..tak la secanggih camera en lelabah..boleh la takat amik gambar budak kicik tu..keke..eh, nnti sy bgtau pasal "topic" kita tu eh..skrg tgh feeling2 holiday dah..kekeke

Pnut said... [Reply to comment]

menjadikan skill membuat wishlist kat blog..eheheheh sepesen laki ni ni...ehehe

nak kena buat wishlist kamera ni jugaklah

kerengga said... [Reply to comment]

wow puan mulan,tercapai jugak hajat ya. so, lepas ni kena shoot itu gambar budak momok byk2 la