Pages

Nov 11, 2010

Apabila Sentiasa Alpa...

:: Nanchos @ Chillis::

 :: Club Sandwich @ Chillis::

:: Triple Play @ Chillis::

:: Artichoke Dip @ California Pizza Kitchen::

:: Wild Mushroom + Roasted Chicked Pizza @ California Pizza Kitchen::

:: Chicken Salad Pizza @ California Pizza Kitchen::

:: Rojak Special (Ayam+Udang+Sotong+Paru+Telur+Mee) @ Wahab's::

:: Choc Cake @ San Fran::

::Choc Sundae besar nak mati @ CPK::

Iyer, semua ini adalah hasil pemakanan aku yg tak mengenal erti insaf. hahaha..Itupun byk lagi tak letak sbb lupa amik pic, and segan dgn org sebelah. Sesungguhnya aku tidak mengenal erti penat dan lelah utk makan dgn bersungguh2..haihh..pastu complaint makin besar..

Takmo ckp byk..biarlah gambar2 ini yg menjadi saksi betapa rakusnya aku..

Eh....lupa..anak aku pun ada makanan special tau..tak tau mana dtg bakat dia..

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


:: Sabun Antabax Daddy punya..(tak tau la apa rasa..). Kesan gigi 4 batang di depan memang takde org lain dlm rumah ni gigi rupa gitu..::

7 comments:

dieya said... [Reply to comment]

kahkahkahhh... bagus arsyad, biar kurang wangi jgn kurang makan.. kemana tumpahnya kuah kalu tak ke nasik :-D

Liza said... [Reply to comment]

baru ler dapat jenguk blog zu, sama2 lah kita, tak insaf2 part makan nie

ninie said... [Reply to comment]

ntah2 gigi Daddy...kan baru lepas pakai 'gelang'..gusi gatal agaknya..cuba check...ehheheheh

(ur silent fan :) )

taipdisini said... [Reply to comment]

ahahahahahaha. part sabun tu mmg the best.

zu, aku rindu artichoke di cpk ituuuu. demmmm.

ZuNas77 said... [Reply to comment]

Haippp nadiah, Mummy dia tak pernah makan sabun even masa kecik2 dulu tau..hahaha..

K Liza, tu ler dok sini mana boleh resist all the best food

Ninie,Ish.i ada silent fan ke?? hahaha..anyway, memang sah budak kecik ni pnya keje. Sbb i terdengar lepas dia gigit tu dia ckp "ish, tak cedap.." kekeke

Fadz, ko jgn la buat2 terkejut, dah mmg sah2 perangai anak aku gitu la kan..Eh, ko tau CPK nak tutup next week? merasa la ko merindui selama2nya..hahaha

Bulan said... [Reply to comment]

ya allah arsyad.. kahkahkah.. adoi kelako le budak nih.. hahahaha

pn mulannnn.. pssstttttttttttttttt.. bestnya makan².. ekekeke.. saya juga kerap lupa diri.. *nanges*

ZuNas77 said... [Reply to comment]

hahaha..Bulan, memang gitu la peel dia hari2. sampai mummy dia pun tak larat larang dah. yg best dia leh ludahkan balik and ckp "eh..tak cedap.." haha..

tu ler kalau makan mmg lupa segala size tau..bila dah kenyang baru menyesal. apa guna? keke

psstt..bila mau dating2 nih??..jgn tgk estet tau..tak best langsung