Pages

May 13, 2010

Mcm Mana Boleh Lupa Nih....Haihhh

Ada tak org buat sambungan entry sebelum tu sbb lupa masukkan gambar yg lagi best?. hahaha..sbb bila saja aku tgk2 balik album gambar Arsyad, rupanya aku lupa masukkan gambar dia tido yg lagi best..mana boleh kan..kang Arsyad besar kang bangga je muka dia best je time tido. ni ha..Mummy nak tunjuk perangai Arsyad yg kalau nak main sanggup tahan mata. sampai tak leh tahan, boleh je tido di mana2..kekekeke...

:: Masa amik gambar ni serious tak tahan nak gelak..::

:: Mulut mesti ternganga okeh nak menunjukkan kepenatan Ya Amat.. ::

:: lepas tu dia boleh plak landing gini ::


:: kasi focus sket muka bdk tertido atas truck sendiri..hehehe::

Lepas dah gelak puas2 baru lah aku angkat dia letak atas tilam..hahahaha...itu aje kot yg leh di share. byk lagi gambar aksi pelik Arsyad tp tak lepas plak masukkan dlm blog ni coz keadaan rumah adalah horror di samping mummy berpakaian tidak mengikut tahap piawaian...hahaha..

3 comments:

dieya said... [Reply to comment]

waahahahah duduk dlm walker pun bleh tido ka? ni mmg sah ikut perangai mummy dia :-D
dah beso nnt jgn tido time driving dah ler

Selly Buke said... [Reply to comment]

tido ngan mulut terngagnga tu ikut perangai sape ek? hehehe... macam biasa tgk jer...

bulan said... [Reply to comment]

hahaha siannya dia tuh, sampai tertido2.. ekekek