Pages

Dec 18, 2011

Canon DSLR for sale...

Fuhh..bz mengalahkan menteri. Miahahaha...Ni amik masa jap sblm masuk class. Nak jual camera nih. Mula mmg syg sgt nak jual. Sbb Daddy hadiahkan last year. Sblm ktorg gi India. Tp sbb skrg anak dah 2. Handbag tu nak sumbat botol susu, pampers, sapu tgn, purse, handphone, malah sometimes tiba2 ada bola Si Arsyad pun dlm tu. (of coz kes dia yg masukkan tanpa pengetahuan aku kan). So dgn ini, aku amik keputusan nak beli compact DSLR sahaja. Lebih mudah dan tak kecoh2 beg gemok gila apabila keluar berjalan...

So ini lah cameranya. Di beli pada Oct 2010. Masa beli tu RM1800. Tambah lens protector RM300, screen protector RM120, beg baru tak igt brand RM200.

Tp skrg nak jual RM1200-RM1300 (Negotiable). Market Price RM1500.

Sila la contact diriku if korang2 berminat yer.

Condition adalah tip top bagaikan menjaga anak sendiri. miahahaha..

ok dah nak start class. ni gambonya..

sila la jamu and berkenan2 yer..hahaha


1 comments:

mama3A's said... [Reply to comment]

tungguuuuuuuuuu.... sila hold smntara waktu ye mommy.. hehehe