Pages

Jun 6, 2011

Terlampau Rindu...

Semenjak akhir2 ni..selalu abiskan masa dgn Abdullah Arsyad. (nak biasakan diri konon..kekeke), Every weekend mmg Daddy gi golf, so buat semua benda dgn dia...tapi baru every weekend mcm ni, dah rasa hari2 berat je nak gi office...Sampai je office mesti teringat dia...Pastu rindu2...hari ni paling teruk tiba2 rasa sebak sampai mengalir gak la air mata nih..tak tau la hormon ke, apa ke..selalu aku kental..if aku rindu, terus aku bz kan diri dgn keje..tp arini rasa mcm ish...nak terbang gi Kajang rindu Arsyad...

Ni vid time lepak2 kat rumah dgn dia...rasa nak gigit2 kan bdk sorang nih..Arsyad, mummy rindu sgt dgn abang...nanti mummy balik yer sayang...Mummy tak dpt bayangkan sehari tanpa Arsyad. Arsyad pengubat duka..penghibur Mummy...Aku tau semua mummy2 kat luar sana pun rasa benda yg sama..cuma aku terlebih emo harini..tak tau ngapa..hehe

video

2 comments:

ainn said... [Reply to comment]

zu- bila zu sebut abg , teringat lak kt ikhwan sbb selalu ajar dia bahasakan diri abg.. bila suh dia sebut abg, dia sebut akak.. adoila anak.. takkan nk jd akak plak..hahah

ZuNas77 said... [Reply to comment]

Ainn,

hahaha..lawak betul abg ikhwan nih tau...sabarrr je lah. best kan bila diaorg dah jadi abang ni..suka buat diaorg nampak matang sket...