Pages

Dec 12, 2012

Iye...Memang Melampau...

Mau tak melampau...password blog lupa, password email keje lupa, password email personal lupa, password online banking lupa...semua pun LUPA...hahahaha

Ye la org kata apa? masa teran anak tu, ada beribu2 urat2 putus? kekeke..so boleh la aku kasi alasan itulah penyebabnya aku LUPA..hehe

Alhamdulillah, masih ramai yg ingat aku..windu aku...ish..terharu..keke..siap PM kat FB, email, tinggal comment, tanya kemana aku menghilang..kekeke..takde hilang mana pun..dah mmg otak ni lembss sket skrg nih...susah bebenor nak igt password..haihh..

Lgpun mmg takde masa..nak online pakai lappy tu, jgn arap ler...Niat di hati nak gak update kan..kawan2 blog boleh tahan ramai. Slalu update kat FB je..tp tak tau mana nak cekau masa dah lagi skrg nih. Biasalah stay at home mother kan. Org igt keje senang...Tkde maknanya...Slalu terkejar2 adalah..

And syukur padamu Ya Allah..aku selamat melahirkan baby girl pada 10.11.12. Gigih naik cab sorang2 boyot2 kul 6am sambil usung sendiri beg spital..Kekeke..Dah tu, anak lagi dua sapa nak jaga kalau nak mengada2 ajak Daddy teman kan...Check in sendiri ler aku ke labor room, masukkan tablet induce, buat CTG, and tgu masa...eh itu nanti aku cite kendian lah...tak best la cite skrg..hahaha

By now, meh la aku share gambar permata hati terbaru kami....So far..hmm..Perangai mmg samaaaaa sangat mcm Abdullah Arsyad..tak boleh letak, tak boleh tinggal, mau tido atas bahu sahaja...hmm..tkpe, pelan2 aku train utk dia kureng sket ngada2 tu...


 :: Fresh from oven...sorry la gambar terbalik plak..maleh nak rotate..pepandai la telengkan kepala sendiri ok...hahaha::

 

:: Paling kecik dlm adik beradik..tp ada sbb..nnti la entry bersalin kang aku cite apa sbbnya::

 
 :: Daddy dgn buah hati terbaru...hehe::


 :: Amina Aleesya hari ke-4::


 :: Pandai pandang camera...bagus..anak2 mummy semua kena pandai posing...hahaha::


 :: Dengan abang tersayang..

:: Dengan Kakak Tercinta..hehe::

 :: Anak-anak cinta hati saya...Alhamdulillah...::


 :: Ni gambar paling baru...Hari ke-32...dah tombam sket..::

Ok udah ler tu..utk seorang wanita yg masih dalam pantang, menjaga baby umur sebulan, kanak-kanak umur setahun 4bln, dan lagi seorang kanak2 umur 3thn, dpt update panjang ni pun dah syukur rahmat...kekeke..Arsyad demam, so tak pergi school. Org igt mcm susah bebenor kan jaga anak kecik2 3 org..Aku pun takut..tp rasanya eh, mcm ok jer...jeritan-jeritan yg nyaring tu biasalah kan...janji tak stress mcm dlm office!!..hahaha..statement..punyalah menikam kalbu!!..kekeke

Till then....InsyaAllah..lepas ni takmo lupa2 password lagi ok..hahaha

4 comments:

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

kecik2 dah pandai pandang daddy tau..sangat the clever

Azalina M.Salleh said... [Reply to comment]

tahniah zue.... :)

Anonymous said... [Reply to comment]

congrats on ur new born baby! comel! selamat berpantang..

~fida~

anne hedzir said... [Reply to comment]

Hi Zu, tahniah dgn kehadiran amina aleesya. Sejak terlajak masuk rumah Zu, rasa seronok baca crita arshad & siblings n of course ur diet hehe. Rasa sgt tertunggu tunggu bila u tak update blog. Anyway selamat berkenalan & take care.